Гарбузова каша

DSC_7492Що ж це за осінь без гарбузової каші. Тому сьогодні готуємо саме цю корисну, смачну та поживну страву для дорослих та дітей.

 

 

 

Інгредієнти:

1. Гарбуз – 400 г.
2. Рис – 300 г.
3. Молоко – 100 мл.
4. Сіль.
5. Цукор.

Гарбуз очищаємо від шкірки та нарізаємо шматочками. Відварюємо в киплячій воді до готовності (мякості).

DSC_7488

 

 

 

 

 

В інший каструльці відварюємо до готовності рис. Далі беремо сотейник, викладаємо туди рис та відварений гарбуз, додаємо молоко, сіль та цукор за смаком, гарно перемішуємо і ставимо на маленький вогонь та даємо потушкуватися ще хвилин 10-15.

DSC_7489

 

 

 

 

 

Після чого наша каша готова і її можна подавати до столу. Найкраще ця каша смакується зі стаканом теплого молока 😉

DSC_7492

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.