Смачна локшина з овочами та шматочками смаженої курки під соєвим соусом. Справжній смак Японії. Рекомендую всім.
І звичайно ж оцінка цій ну дуже смачній страві «СМАЧНО» 😉
Інгредієнти:
- Локшина – 300 г.
- Куряче філе – 200 г.
- Картопляний крохмаль – 40 г.
- Ріпчаста цибуля- 30 г.
- Морква – 1 шт.
- Кабачки – 100 г.
- Болгарський перець – 1 шт.
- Часник – 3 зубчика.
- Гриби – 100 г.
- Соєвий соус.
- Сіль та приправи за смаком.
Локшину відварюємо до майже готового стану. Моркву, цибулю, перець та кабачки нарізаємо тонкою соломкою. Гриби (в мене були шампіньйони) – кубиками.
Куряче філе нарізаємо смужками.
Далі обвалюємо їх гарно в картопляному крохмалі. В глибокий сотейник наливаємо олію (можна брати і оливкову) та обсмажуємо курку на великому вогні до золотистої скоринки. Не забувайте періодично помішувати.
Потім додаємо до м’яса всі нарізані овочі та продовжуємо тушкувати на великому вогні, помішуючи.
Коли овочі будуть вже майже готові додаємо сюди ж локшину та наливаємо трохи соєвого соусу. Кількість залишається за вами, дивіться по бажаному смаку. Все гарно перемішуємо. Якщо необхідно трохи підсолюємо. Можна додати навіть трохи цукру або соусу «унагі», але це за бажанням. Даємо локшині потушкуватись ще пару хвилин і вимикаємо вогонь.
Готову страву викладаємо на тарілку та подаємо до столу. За бажанням зверху можна присипати локшину насінням кунжуту.
Смачного 😉
Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))