Курятина під медово-імбирним соусом

DSC_8529М’ясо за цим рецептом виходить дійсно просто неймовірно ніжним та смачним з приємними східними нотками. Рекомендую приготувати всім, ви не пошкодуєте.

Інгредієнти:

1. Куряче філе – 1 кг.
2. Сіль, перець, приправа до курки.
3. Соєвий соус – 50 г.
4. Мед – 2 ст. л.
5. Томатна паста – 1 ст.л.
6. Імбир.
7. Бальзамічний оцет – 20 г.
8. Оливкова олія.

М’ясо миємо і нарізаємо невеличкими шматочками. Гарно перемішуємо з сіллю, перцем та приправою до курки.

DSC_8503

 

 

 

 

 

На розігрітій пательні змащеній оливковим маслом підсмажуємо на середньому вогні м’ясо до майже готовності. Далі додаємо дрібно нарізаний або натертий на терку імбир, мед, томатну пасу та бальзамічний оцет, все гарно перемішуємо, накриваємо кришкою та даємо потушкуватись на маленькому вогні хвилин 15.

DSC_8504

 

 

 

 

 

Вимикаємо та подаємо до столу зі звичайним відвареним рисом. Це просто неймовірна смакота.

DSC_8529

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.