Куряче філе під томатним соусом

DSC_9248За цим рецептом виходить досить оригінальне та ніжне м’ясо. Пікантних ноток йому надає часник в поєднанні з томатним соусом. Чудовий вирішення для тихої сімейної вечері з келихом вина 😉

Інгредієнти:

 

  1. Куряче філе – 1 кг.
  2. Цибуля – 1 шт.
  3. Часник – 1 головка.
  4. Помідор – 1 шт.
  5. Томатний соус – 3 ст. ложка.
  6. Гірчиця – 1 ч.л.
  7. Майонез – 1 ст. ложка.
  8. Сіль, перець, приправи.

 

М’ясо миємо та нарізаємо на середні шматочки. Солимо, перчимо, додаємо приправи за смаком. Викладаємо в форму для запікання.

DSC_9244

 

 

 

 

 

За бажанням сюди ж можна додати також нарізану на шматочки картоплю. Далі готуємо соус. Для цього цибулю та часник очищаємо та дрібно нарізаємо. Помідор ошпарюємо кип’ятком щоб зняти з нього шкірку та натираємо його на терку до стану пюре. Додаємо томатний соус, гірчицю, майонез та все ретельно перемішуємо.

DSC_9243

 

 

 

 

 

Отриманим соусом заливаємо шматочки м’яса. Накриваємо все фольгою в якій робимо кілька отворів для циркуляції повітря та ставимо в духовку. Випікаємо близько 30 хвилин при 180 градусах. Далі подаємо до столу та смакуємо.

DSC_9248

Смачного 😉

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.