Кролик тушкований в сметані

DSC_8690Класичний рецепт приготування одного з найдієтичніших видів м’яса – кролика. Виходить, ніжно смачно та дуже корисно.

Інгредієнти:

1. Кролик.
2. Сметана.
3. Молоко.
4. Часник – 3-4 зубчика.
5. Цибуля – 1 шт.
6. Морква – 1 шт.
7. Сіль, перець, приправи.
8. Кріп.

Кролика миємо та нарізаємо на шматочки. Солимо, перчимо, додаємо нарізаний часник та заливаємо все молоком так, щоб воно вкривало шматочки м’яса.

DSC_8682

 

 

 

 

 

Ставимо кролика в холодильник на годинку, промаринуватись. В цей час нарізаємо дрібно цибулю, моркву натираємо на терку. На розігрітій пательні, змащеній олією підсмажуємо цибулю з морквою до м’якості.

DSC_8683

 

 

 

 

 

Далі мясо кролика підсмажуємо на пательні з усіх боків до золотистої скоринки.

DSC_8684

 

 

 

 

 

В сотейник на дно викладаємо половину цибулі з морквою, далі шматочки кролика

DSC_8685

 

 

 

 

 

і решту підсмажених овочей. Тепер готуємо соус. Для цього сметану змішуємо з дрібно нарізаним кропом та молоком в якому маринувався кролик, все гарно перемішуємо, за бажанням можна одати трохи солі чи цукру. Далі заливаємо кролика отриманим соусом та ставимо сотейник на вогонь.

DSC_8686

 

 

 

 

 

Тушкуємо на маленькому вогні до готовості (м’якості) м’яса. На це піде близько 50 хвилин. Готове м’ясо подаємо до столу в гарячому вигляді з легким гарніром, наприклад картопляним пюре чи салатом.

DSC_8690

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>