Класичний рецепт приготування одного з найдієтичніших видів м’яса – кролика. Виходить, ніжно смачно та дуже корисно.
Інгредієнти:
1. Кролик.
2. Сметана.
3. Молоко.
4. Часник – 3-4 зубчика.
5. Цибуля – 1 шт.
6. Морква – 1 шт.
7. Сіль, перець, приправи.
8. Кріп.
Кролика миємо та нарізаємо на шматочки. Солимо, перчимо, додаємо нарізаний часник та заливаємо все молоком так, щоб воно вкривало шматочки м’яса.
Ставимо кролика в холодильник на годинку, промаринуватись. В цей час нарізаємо дрібно цибулю, моркву натираємо на терку. На розігрітій пательні, змащеній олією підсмажуємо цибулю з морквою до м’якості.
Далі мясо кролика підсмажуємо на пательні з усіх боків до золотистої скоринки.
В сотейник на дно викладаємо половину цибулі з морквою, далі шматочки кролика
і решту підсмажених овочей. Тепер готуємо соус. Для цього сметану змішуємо з дрібно нарізаним кропом та молоком в якому маринувався кролик, все гарно перемішуємо, за бажанням можна одати трохи солі чи цукру. Далі заливаємо кролика отриманим соусом та ставимо сотейник на вогонь.
Тушкуємо на маленькому вогні до готовості (м’якості) м’яса. На це піде близько 50 хвилин. Готове м’ясо подаємо до столу в гарячому вигляді з легким гарніром, наприклад картопляним пюре чи салатом.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))