Котлети фаршировані черемшою

DSC_8995

Дуже смачна та корисна весняна страва. Саме на початку весни коли організму так не вистачає вітамінів в нагоді стане ця універсальна м’ясна страва з несподіваною начинкою з черемші, плавленого сиру та яйця.

Інгредієнти:

  1. Свинина – 1 кг.
  2. Яйце – 5 шт.
  3. Цибуля – 1 шт.
  4. Сіль, перець, приправи до м’яса.
  5. Крохмаль.
  6. Булка.
  7. Плавлений сир – 2 шт.
  8. Черемша.
  9. Майонез.

М’ясо нарізаємо шматочками і пропускаємо через м’ясорубку з цибулиною та розмоченою у воді булкою. В отриманий фарш додаємо трохи крохмалю, одне яйце, сіль, перець, приправи за смаком і гарно перемішуємо.

DSC_8982

 

 

 

 

 

В окремій мисці змішуємо дрібно нарізану черемшу 3 відварені і натерті на терку яйця і натертий на терку плавлений сир.

DSC_8983

 

 

 

 

 

Додаємо трохи солі і заправляємо майонезом. Беремо потроху фаршу як на котлетку, формуємо плаский млинчик на долоні в серединку кладемо начинку з черемші та сиру і зліплюємо котлетку з усіх боків.

DSC_8984

 

 

 

 

 

Викладаємо котлетки в змащене олією деко. Зверху змащуємо збитим яйцем і відправляємо в духовку на хвилин 40 при 180 градусах.

DSC_8991

 

 

 

 

 

Подаємо до столу в гарячому вигляді.

DSC_8995

 

Смачного 😉

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.