Пропоную вашій увазі звичайний та доволі банальний рецепт гуляшу з яловичини. Смачно, корисно та швидко готується.
Інгредієнти:
1. Яловичина – 1 кг.
2. Цибуля – 1 шт.
3. Морква – 1 шт.
4. Сіль, перець, приправи.
5. Сметана.
6. Кетчуп або томатна паста.
М’ясо миємо та нарізаємо дрібними шматочками. Цибулю та моркву очищаємо. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками, а моркву натираємо на терку. На розігрітий пательні спочатку підсмажуємо в олії трохи цибулю (до м’якості), після чого додаємо моркву, перемішуємо та даємо ще трошки підсмажитись. Далі додаємо сюди ж шматочки м’яса. Солимо, перчимо та одаємо інші приправи на ваш смак. Далі додаємо кілька столових ложок сметани та томатного соусу (або кетчупу). Все гарно перемішуємо та даємо потушкуватись на маленькому вогні близько 40-50 хвилин.
За бажанням можна додати трошки цукру для смаку. Готову страву подаємо до столу з будь-яким гарніром або овочами.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))