Ці смачні млинчики стануть чудовим вирішенням для сімейної вечері. Готуються вона на основі відвареної та пропущеної через м’ясорубку гречки. А якщо до неї додати ще перекручену печінку то вийде за смаком справжня лінива кровянка, смак ну дуже схожий. Так що, якщо ви полюбляєте цю страву, а готувати її не завжди є час та можливість, то я вам рекомендую спробувати саме ці млинці. Я правда готувала без печінки, пісні, але вийшло теж дуже смаяно.
Оцінка: «СМАЧНО» 😉
Інгредієнти:
- Гречка – 300 г.
- Цибуля – 1 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Твердий сир — 100 г.
- Борошно.
- Сіль.
- Кріп.
Для початку необхідно відварити гречку. Далі очищаємо цибулю і нарізаємо шматочками. Пропускаємо через м’ясорубку (або збиваємо у блендері) відварену гречку з цибулею. В отриману суміш додаємо сіль за смаком, інші приправи за бажанням, дрібно нарізаний кріп, 1-2 столові ложки борошна та натертий на терку твердий сир, гарно все вимішуємо.
Але зверніть увагу, що борошно ми додаємо тільки якщо наша суміш занадто рідка і додаємо його зовсім трохи тільки щоб оладки гарно підсмажуватись на пательні і не розвалювались.
Далі розігріваємо пательню, змащену олією, і починаємо столовою ложкою викладати наші оладки. Підсмажуємо їх на маленькому вогні з обох боків до золотистої скоринки.
Готові оладки подаємо до столу в гарячому вигляді зі свіжою сметанкою та легким салатом із зелені та свіжих овочів. Все чудова легка вечеря для всієї родини готова.
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))