Чорничний кекс

DSC_0258Дуже смачний сезонний кекс. Влітку, коли ліси повняться чорницями, не приготувати та не скуштувати цей корисний десерт просто гріх.

Інгредієнти:

 

1.Масло – 200 г.

2. Цукор – 1 стакан.

3. Сіль – дрібка.

4. Борошно – 2 стакани.

5. Розпушувач тіста – 10 г.

6. Яйця – 4 шт.

7. Чорниці – 100 г.

 

М’яке масло збиваємо міксером з яйцями та цукром, дрібкою солі. Далі додаємо розпушувач  та борошно.

DSC_0251

 

 

 

 

 

Все гарно збиваємо до однорідної маси та додаємо чорницю. Обережно ложкою перемішуємо, щоб не попсувати ягоди. Форму для випікання змащуємо маслом і виливаємо туди тісто.

DSC_0252

 

 

 

 

 

Ставимо в духовку і випікаємо при 180 градусах 40 хвилин до золотистої скоринки. Даємо охолонути і подаємо до чаю.

 

DSC_0258

 

Смачного 😉

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.