Сьогодні готуємо смачну та корисну червону рибку. При чому дуже простим та швидким способом.
Інгредієнти:
1. Горбуша.
2. Сіль.
3. Лимонний сік.
4. Цибуля – 1 шт.
5. Морква – 2 шт.
На розігрітій пательні обсмажуємо до прозорості дрібно нарізану цибулю. Після цього додаємо до неї натерту на терку моркву, гарно перемішуємо та даємо потушкуватись хвилин 5-10. Рибу нарізаємо шматочками, солимо, збризкуємо соком лимона. На дно сотейника викладаємо половину суміші з цибулі та моркви, зверху викладаємо шматочки риби.
Накриваємо все рештою овочевого букету. Додаємо трошки водички і ставимо на маленький вогонь.
Даємо потушкуватись 30 хв. після чого вимикаємо вогонь та подаємо рибу до столу. Найкраще вона смакує з салатом зі свіжи овочів.
Смачного 😉
Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))