Бісквіти з повидлом та горіхами

DSC_3344Цей рецепт для тих, хто не хоче купляти бісквіти в магазинах. Готуються вони в домашніх умовах дуже швидко та легко, а користі від них явно більше ніж від покупних. Начинку можна робити на ваш смак будь-яку: з повидлом, джемом або кремом. Можна додавати горіхи, прикрашати глазур’ю. Все на ваш смак і вподобання. Бісквіти виходять дуже ніжні та смачні. Рекомендую всім.

Оцінка: «СМАЧНО» 😉

 

Інгредієнти:

  1. Яйця – 4 шт.
  2. Цукор – 300 г.
  3. Борошно – 300 г.
  4. Ванільний цукор – 1 пакетик.
  5. Розпушувач тіста – 10 г.
  6. Для начинки: я брала звичайне яблучне повидло та дрібно нарізаний волоський горіх.
  7. Глазур для прикраси.
  8. Сіль.

 

Деко або форму для випікання застеляємо пергаментом. Вмикаємо піч на 10  градусів для нагрівання. Борошно гарно перемішуємо з розпушувачем. Жовтки відділяємо від білків.

DSC_3294

 

 

 

 

 

За допомогою міксера збиваємо білку в пишну піну, поступово вводимо цукор (не припиняючи працювати міксером).

DSC_3295

 

 

 

 

 

Потім поступово додаємо по одному жовтку, дрібку солі. Наступним кроком, все так же працюючи міксером, починаємо поступово всипати борошно, гарно вимішуючи тісто. Виливаємо тісто на деко (чи в форму) формуючи рівномірний шар тіста у формі прямокутника. Ставимо деко до печі і випікаємо 15 хвилин (орієнтуйтесь на свою піч) до злегка золотистого кольору та сухого сірника.

DSC_3301

 

 

 

 

 

Готовий бісквіт дістаємо, прикриваємо рушником і даємо охолонути. В цей час дрібно нарізаємо волоський горіх і готуємо глазур по рецепту на упаковці. Я сама готую глазур дуже рідко, набагато простіше купити її в пакетиках і розвести по інструкції на упаковці. За бажанням ви можете приготувати глазур самі або просто прикрасити бісквіти розтопленим шоколадом, цукровою пудрою або чимсь іншим на ваш вибір.

DSC_3352

 

 

 

 

 

Коли бісквіт вже трохи охолонув розрізаємо його ножем вздовж на дві рівні частини, а потім ще нарізаємо вертикально на невеличкі прямокутники однакової форми – «бісквітики».  Роз’єднуємо половинки, змащуємо їх повидлом, присипаємо горішками і знову скріпляємо на кшталт сандвіча. Зверху поливаємо глазур’ю або притрушуємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.

DSC_3337

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.