Дуже прості, але при цьому неймовірно смачні млинці для тихого сімейного сніданку. Рекомендую всім, особливо дітворі. Адже в склад входить банан, який надає млинцям ніжного та ароматного присмаку. Я зазвичай готую такі млинці на сироватці (залишається після приготування домашнього кисломолочного сиру), але ви сміливо можете брати і звичайне молоко.
Готуйте та куштуйте обов’язково.
Оцінка: «СМАЧНО» 😉
Інгредієнти:
- Сиворотка – 400 мл.
- Ццкор – 100 г.
- Ванільний цукор – 1 пакетик.
- Сіль – дрібка.
- Банан – 1 шт.
- Яйця – 3 шт.
- Борошно.
В глибоку миску вливаємо сиворотку, додаємо яйця, сіль, ванільний цукор та звичайний.
Гарно все збиваємо міксером до однорідності. Далі поступово починаємо додавати до одній столовій ложці борошна при цьому гарно все перемішуючи міксером. Кількість борошна дивіться самі по консистенції. Тісто має вийти як рідка сметана.
Коли необхідна консистенція досягнута припиняємо додавати борошно і вимикаємо міксер. Пательню розігріваємо з невеликою кількістю олії. За допомогою столової ложки наливаємо тісто на розігріту пательню у вигляді маленьких млинців (кіл). Обсмажуємо млинці на маленькому вогні з обох боків до золотистої скоринки. Смажаться вони дуже швидко, тому пильнуйте, щоб не пригоріли.
Подавати млинці до столу потрібно гарячими. Вони чудово смакують зі сметаною, збитими вершками, джемами, варенням, повидлом, карамеллю та шматочками фруктів та ягід. Вибір варіанта подачі залишається за вами.
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))