Бананові млинці

DSC_3996Дуже прості, але при цьому неймовірно смачні млинці для тихого сімейного сніданку. Рекомендую всім, особливо дітворі. Адже в склад входить банан, який надає млинцям ніжного та ароматного присмаку. Я зазвичай готую такі млинці на сироватці (залишається після приготування домашнього кисломолочного сиру), але ви сміливо можете брати і звичайне молоко.

Готуйте та куштуйте обов’язково.

Оцінка: «СМАЧНО» ;-)

 

Інгредієнти:

  1. Сиворотка – 400 мл.
  2. Ццкор – 100 г.
  3. Ванільний цукор – 1 пакетик.
  4. Сіль – дрібка.
  5. Банан – 1 шт.
  6. Яйця – 3 шт.
  7. Борошно.

 

В глибоку миску вливаємо сиворотку, додаємо яйця, сіль, ванільний цукор та звичайний.

DSC_3983

 

 

 

 

 

 

Гарно все збиваємо міксером до однорідності. Далі поступово починаємо додавати до одній столовій ложці борошна при цьому гарно все перемішуючи міксером. Кількість борошна дивіться самі по консистенції. Тісто має вийти як рідка сметана.

DSC_3984

 

 

 

 

 

Коли необхідна консистенція досягнута припиняємо додавати борошно і вимикаємо міксер. Пательню розігріваємо з невеликою кількістю олії. За допомогою столової ложки наливаємо тісто на розігріту пательню у вигляді маленьких млинців (кіл). Обсмажуємо млинці на маленькому вогні з обох боків до золотистої скоринки. Смажаться вони дуже швидко, тому пильнуйте, щоб не пригоріли.

DSC_3989

 

 

 

 

 

Подавати млинці до столу потрібно гарячими. Вони чудово смакують зі сметаною, збитими вершками, джемами, варенням, повидлом, карамеллю та шматочками фруктів та ягід. Вибір варіанта подачі залишається за вами.

DSC_3992

Смачного ;-)  Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>