Фаршировані перчики думаю люблять всі. І готуються вони легко т швидко.
Інгредієнти:
- Свинина – 05, кг.
- Цибуля -1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Перець – 7 шт.
- Рис – 100 г.
- Томатний соус.
- Сметана.
- Гірчиця.
- Сіль, перець та приправи.
- Часник.
- Цукор.
М’ясо перекручуємо з цибулею на фарш. Гарно перемішуємо з натертою на терку морквою та відвареним до готовності рисом. Додаємо сіль, перець, приправи. У перця зрізуємо верхівку та очищаємо серединку. Наповнюємо кожний перчик фаршом.
Викладаємо в сотейник. Далі готуємо соус. Для цього змішуємо томатний соус зі сметаною, гірчицею та роздушеним часником, додаємо трохи цукру.
Все гарно вимішуємо та заливаємо отриманим соусом наші фаршировані перчики.
Ставимо сотейник на вогонь та тушкуємо до готовності приблизно годинку. Як тільки страва готова можна подавати до столу.
Смачного 😉
Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))
Сьогодні зробив по рецепту вийшло смачно)))