За цим рецептом виходить досить оригінальне та ніжне м’ясо. Пікантних ноток йому надає часник в поєднанні з томатним соусом. Чудовий вирішення для тихої сімейної вечері з келихом вина 😉
Інгредієнти:
- Куряче філе – 1 кг.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 1 головка.
- Помідор – 1 шт.
- Томатний соус – 3 ст. ложка.
- Гірчиця – 1 ч.л.
- Майонез – 1 ст. ложка.
- Сіль, перець, приправи.
М’ясо миємо та нарізаємо на середні шматочки. Солимо, перчимо, додаємо приправи за смаком. Викладаємо в форму для запікання.
За бажанням сюди ж можна додати також нарізану на шматочки картоплю. Далі готуємо соус. Для цього цибулю та часник очищаємо та дрібно нарізаємо. Помідор ошпарюємо кип’ятком щоб зняти з нього шкірку та натираємо його на терку до стану пюре. Додаємо томатний соус, гірчицю, майонез та все ретельно перемішуємо.
Отриманим соусом заливаємо шматочки м’яса. Накриваємо все фольгою в якій робимо кілька отворів для циркуляції повітря та ставимо в духовку. Випікаємо близько 30 хвилин при 180 градусах. Далі подаємо до столу та смакуємо.
Смачного 😉
Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))