Дуже смачна та корисна весняна страва. Саме на початку весни коли організму так не вистачає вітамінів в нагоді стане ця універсальна м’ясна страва з несподіваною начинкою з черемші, плавленого сиру та яйця.
Інгредієнти:
- Свинина – 1 кг.
- Яйце – 5 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Сіль, перець, приправи до м’яса.
- Крохмаль.
- Булка.
- Плавлений сир – 2 шт.
- Черемша.
- Майонез.
М’ясо нарізаємо шматочками і пропускаємо через м’ясорубку з цибулиною та розмоченою у воді булкою. В отриманий фарш додаємо трохи крохмалю, одне яйце, сіль, перець, приправи за смаком і гарно перемішуємо.
В окремій мисці змішуємо дрібно нарізану черемшу 3 відварені і натерті на терку яйця і натертий на терку плавлений сир.
Додаємо трохи солі і заправляємо майонезом. Беремо потроху фаршу як на котлетку, формуємо плаский млинчик на долоні в серединку кладемо начинку з черемші та сиру і зліплюємо котлетку з усіх боків.
Викладаємо котлетки в змащене олією деко. Зверху змащуємо збитим яйцем і відправляємо в духовку на хвилин 40 при 180 градусах.
Подаємо до столу в гарячому вигляді.
Смачного 😉
Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))