М’ясо за цим рецептом виходить дійсно просто неймовірно ніжним та смачним з приємними східними нотками. Рекомендую приготувати всім, ви не пошкодуєте.
Інгредієнти:
1. Куряче філе – 1 кг.
2. Сіль, перець, приправа до курки.
3. Соєвий соус – 50 г.
4. Мед – 2 ст. л.
5. Томатна паста – 1 ст.л.
6. Імбир.
7. Бальзамічний оцет – 20 г.
8. Оливкова олія.
М’ясо миємо і нарізаємо невеличкими шматочками. Гарно перемішуємо з сіллю, перцем та приправою до курки.
На розігрітій пательні змащеній оливковим маслом підсмажуємо на середньому вогні м’ясо до майже готовності. Далі додаємо дрібно нарізаний або натертий на терку імбир, мед, томатну пасу та бальзамічний оцет, все гарно перемішуємо, накриваємо кришкою та даємо потушкуватись на маленькому вогні хвилин 15.
Вимикаємо та подаємо до столу зі звичайним відвареним рисом. Це просто неймовірна смакота.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))