Запечена яловичина «аля Ростбіф»

DSC_7248Звичайно я знаю, що класичний ростбіф або смажиться на барбекю або запікається на грилі, але враховуючи, що фізично не було в мене можливості його приготувати таким чином, я вирішила зробити спрощений варіант. Вийшло дуже смачно. І яловичина була неймовірно ніжною, чого в принципі важко добитися від цього м’яса. А з м’ятним соусом воно смакує ще краще. Рекомендую. 😉

Інгредієнти:

1. Яловичина – 0,5 кг.
2. Сіль, перець, приправи.
3. Часник – 4-5 зубчиків.
4. Лавровий лист – 4 шт.
5. Рукав ля запікання.

М’ясо гарно миємо та натираємо ретельно сіллю, перцем та іншими приправами та спеціями на ваш вибір.

DSC_7214

 

 

 

 

 

Зубчики часнику очищаємо від шкірки. Беремо рукав для запікання, викладаємо туди м’ясо, обкладаємо його з усіх боків зубчиками часнику та лавровими листочками.

DSC_7215

 

 

 

 

 

Закриваємо рукав і відправляємо у розігріту духовку на хвилин 40-50 (в залежності від вашої духовки). Все і ви вільні. 😉 Це дуже швидко, легко і при цьому неймовірно смачно та корисно. За рахунок того, що м’ясо печеться в рукаві, воно ніби вариться в своєму же соку тому виходить дуже ніжним та соковитим і при цьому зберігає максимум вітамінів. Готове м’ясо дістаємо, даємо охолонути та ріжемо на шматочки і подаємо до столу з будь-яким гарніром. До такого м’яса також варто подавати м’ятний соус. До того ж його можна використовувати і для бутербродів, замість невідомо якої ковбаси. Варіантів використання та споживання м’яса безліч, тому це просто незамінний рецепт в кулінарній книзі будь-якої хазяйки 😉

DSC_7248

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.