Звичайно я знаю, що класичний ростбіф або смажиться на барбекю або запікається на грилі, але враховуючи, що фізично не було в мене можливості його приготувати таким чином, я вирішила зробити спрощений варіант. Вийшло дуже смачно. І яловичина була неймовірно ніжною, чого в принципі важко добитися від цього м’яса. А з м’ятним соусом воно смакує ще краще. Рекомендую. 😉
Інгредієнти:
1. Яловичина – 0,5 кг.
2. Сіль, перець, приправи.
3. Часник – 4-5 зубчиків.
4. Лавровий лист – 4 шт.
5. Рукав ля запікання.
М’ясо гарно миємо та натираємо ретельно сіллю, перцем та іншими приправами та спеціями на ваш вибір.
Зубчики часнику очищаємо від шкірки. Беремо рукав для запікання, викладаємо туди м’ясо, обкладаємо його з усіх боків зубчиками часнику та лавровими листочками.
Закриваємо рукав і відправляємо у розігріту духовку на хвилин 40-50 (в залежності від вашої духовки). Все і ви вільні. 😉 Це дуже швидко, легко і при цьому неймовірно смачно та корисно. За рахунок того, що м’ясо печеться в рукаві, воно ніби вариться в своєму же соку тому виходить дуже ніжним та соковитим і при цьому зберігає максимум вітамінів. Готове м’ясо дістаємо, даємо охолонути та ріжемо на шматочки і подаємо до столу з будь-яким гарніром. До такого м’яса також варто подавати м’ятний соус. До того ж його можна використовувати і для бутербродів, замість невідомо якої ковбаси. Варіантів використання та споживання м’яса безліч, тому це просто незамінний рецепт в кулінарній книзі будь-якої хазяйки 😉
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))