Ще один варіант приготування курячих стегенець. Рекомендую спробувати. Стушковане за таким рецептом м’ясо виходить дуже ніжним, апетитним та соковитим.
П.С. Наждаль все мясо розмели до того як я встигла його сфотографувати, тому фота кінцевого результату я немаю.
Інгредієнти:
1. Курячі стегна – 1 кг.
2. Морква – 2 шт.
3. Цибуля – 1 шт.
4. Томатний соус – 2 ст. ложки.
5. Сіль, перець, приправи.
6. Цукор — 1ст. ложка.
Стегна гарно миємо та за допомогою спеціального ножа (великого) або невеличкої кухонної сокири, ріжемо їх на невеличкі частинки.
Солимо, перчимо, приправляємо іншими приправами. Розігріваємо пательню або сотейник, змащуємо його маслом. Цибулю та моркву очищаємо, цибулю дрібно нарізаємо а моркву нарізаємо пів кілечками. Підсмажуємо цибулю на розігрітій пательні в достатній кількості олії, з додаванням ложки цукру до м’якості.
Потім додаємо моркву та залишаємо їх потушкуватися на маленькому вогні хвилин 10-15. Після цього вкидаємо порізані стегна, гарно перемішуємо, додаємо томатний соус, за необхідності ще досолюємо та додаємо інші приправи.
Накриваємо кришкою і даємо потушкуватись хвилин 30 до повної готовності м’яса. Подаємо на стіл з легким салатом зі свіжих овочів.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))