Тушковані курячі стегна

DSC_7400Ще один варіант приготування курячих стегенець. Рекомендую спробувати. Стушковане за таким рецептом м’ясо виходить дуже ніжним, апетитним та соковитим.

П.С. Наждаль все мясо розмели до того як я встигла його сфотографувати, тому фота кінцевого результату я немаю.

 

Інгредієнти:

1. Курячі стегна – 1 кг.
2. Морква – 2 шт.
3. Цибуля – 1 шт.
4. Томатний соус – 2 ст. ложки.
5. Сіль, перець, приправи.
6. Цукор — 1ст. ложка.

Стегна гарно миємо та за допомогою спеціального ножа (великого) або невеличкої кухонної сокири, ріжемо їх на невеличкі частинки.

 

DSC_7397

 

 

 

 

 

Солимо, перчимо, приправляємо іншими приправами. Розігріваємо пательню або сотейник, змащуємо його маслом. Цибулю та моркву очищаємо, цибулю дрібно нарізаємо а моркву нарізаємо пів кілечками. Підсмажуємо цибулю на розігрітій пательні в достатній кількості олії, з додаванням ложки цукру до м’якості.

DSC_7398

 

 

 

 

 

Потім додаємо моркву та залишаємо їх потушкуватися на маленькому вогні хвилин 10-15. Після цього вкидаємо порізані стегна, гарно перемішуємо, додаємо томатний соус, за необхідності ще досолюємо та додаємо інші приправи.

DSC_7399

 

 

 

 

 

Накриваємо кришкою і даємо потушкуватись хвилин 30 до повної готовності м’яса. Подаємо на стіл з легким салатом зі свіжих овочів.

DSC_7400

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.