Тефтелі в панірувальних сухарях

DSC_8757Невеличка варіація на тему тефтель 😉 Щоб трохи урізноманітнити повсякденну їжу пропоную приготувати тефтелі з апетитним соусом та в панірувальних сухарях.

Інгредієнти:

1. Свинина – 1 кг.
2. Хліб – 3 скибки.
3. Цибуля – 1 шт.
4. Кріп.
5. Яйце – 1 шт.
6. Сіль, перець, приправи.
7. Майонез.
8. Соус «Тартар».
9. Панірувальні сухарі.

М’ясо нарізаємо на шматочки і пропускаємо через м’ясорубку разом зі шматочками цибулі та відмоченим хлібом. В отриманий фарш додаємо яйце, сіль, перець, приправи за вашим смаком, трохи майонез та соусу «Тартар».

DSC_8749

 

 

 

 

 

Гарно все перемішуємо. З отриманої маси формуємо тефтелі, обвалюємо кожну в панірувальних сухарям та викладаємо в змащену маслом форму для випікання.

DSC_8751

 

 

 

 

 

Зверху злегка змащуємо ще майонезом, накриваємо кришкою або фольгою в якій робимо ножем невеличкі отвори для циркуляції повітря та відправляємо в духовку на хвилин 40, гарненько протушкуватись.

DSC_8752

 

 

 

 

 

Подавати до столу можна з будь-яким гарніром.

DSC_8757

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.