Невеличка варіація на тему тефтель 😉 Щоб трохи урізноманітнити повсякденну їжу пропоную приготувати тефтелі з апетитним соусом та в панірувальних сухарях.
Інгредієнти:
1. Свинина – 1 кг.
2. Хліб – 3 скибки.
3. Цибуля – 1 шт.
4. Кріп.
5. Яйце – 1 шт.
6. Сіль, перець, приправи.
7. Майонез.
8. Соус «Тартар».
9. Панірувальні сухарі.
М’ясо нарізаємо на шматочки і пропускаємо через м’ясорубку разом зі шматочками цибулі та відмоченим хлібом. В отриманий фарш додаємо яйце, сіль, перець, приправи за вашим смаком, трохи майонез та соусу «Тартар».
Гарно все перемішуємо. З отриманої маси формуємо тефтелі, обвалюємо кожну в панірувальних сухарям та викладаємо в змащену маслом форму для випікання.
Зверху злегка змащуємо ще майонезом, накриваємо кришкою або фольгою в якій робимо ножем невеличкі отвори для циркуляції повітря та відправляємо в духовку на хвилин 40, гарненько протушкуватись.
Подавати до столу можна з будь-яким гарніром.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))