Картопляні зрази з капустою

DSC_8945Ця страва відома всім і кожному. Дійсно смачна, ситна і мабуть одна з найулюбленіших страв з дитинства 😉

Інгредієнти:

1. Картопля – 5 шт.
2. Яйце – 1 шт.
3. Борошно – 150 г.
4. Капуста.
5. Морква – 1 шт.
6. Цибуля – 1 шт.
7. Томатний соус.
8. Цукор.
9. Сіль, перець, приправи.
10. Молоко.

Картоплю очищаємо та відварюємо о готовності.

DSC_8852

 

 

 

 

 

Даємо охолонути, після чого додаємо трохи молока та розминаємо в пюре.

DSC_8857

 

 

 

 

 

 
Капусту шинкуємо. Цибулю і моркву очищаємо, цибулю нарізаємо, а моркву натираємо на терку. Підсмажуємо цибулю на пательні до прозорості, потім додаємо моркву і даємо трошки потушкуватись, після чого додаємо капусту, томатний соус, солимо та додаємо цукру за смаком. Гарно все перемішуємо і тушкуємо до готовності.

DSC_8855

 

 

 

 

 

 
В картопляне пюре додаємо яйце, сіль, борошно, гарно вимішуємо тісто. Беремо потроху картопляної маси, в центр кладемо тушковану капусту і гарно зліплюємо. Підсмажуємо на пательні з обох боків до золотистої скоринки.

DSC_8859

 

 

 

 

 

Найкраще зрази смакують у теплому вигляді зі сметанкою.

DSC_8946

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.