Дуже легка і швидка в приготуванні страва, яка може слугувати як гарніром до будь-якої м’ясної страви так і простою закускою (особливо якщо подається разом з якимось пікантним соусом).
Інгредієнти:
- Цвітна капуста.
- Яйця.
- Молоко.
- Сіль.
- Соус (за бажанням).
Цвітну капусту миємо та відварюємо в достатній кількості води.
Після чого даємо їй охолонути і розділяємо на окремі суцвіття.
В мисочці готуємо суміш як на омлет (яйця взбиваємо з молоком і сіллю). Суцвіття капусти обмочуємо з усіх боків у отриманні суміші і смажемо пару хвилин на сковорідці з усіх боків до рівномірного апетитного кольору і все наша швидка і корисна страва готова)))