Для всіх любителів смачно, дієтичної та корисної їжі. Цієї осені ви просто неодмінно повинні побалувати свій шлунок смачненьким рагу.
Інгредієнти:
1. Картопля – 4 шт.
2. Морква – 2 шт.
3. Цибуля – 1 шт.
4. Кабачки – 2 шт.
5. Буряк – 2 шт.
6. Томатний соус.
7. Сіль, перець, цукор.
8. Помідори — 2 шт.
Приготувати рагу, так нічого простіше бути не може. Розігріваємо сотейник з декількома краплями олії. Цибулю очищаємо та дрібно кришимо, вкидаємо в сотейник. Моркву, картоплю, буряк та кабачок дуже гарно промиваємо, очищаємо за необхідності від шкірки та ріжемо дрібними кубиками. Вкидаємо все у сотейник.
Додаємо сіль, перець, приправи за смаком, трохи цукру кілька ложок томатного соусу для присмаки. Помідори розрізаємо навпіл та натираємо на терку (без шкірки) і також додаємо до решти овочів.
Все гарно перемішуємо та залишаємо тушкуватись 9періодично помішуючи) на хвилин 30-40 (до готовності, м’якості всіх овочів). Готове рагу подаємо до столу з будь-якою м’ясною стравою або як самостійний гарнір.
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))