Курячі шашлики з печерицями

DSC_4598Дуже чудовий рецепт приготування шашлику з курятини з додаванням грибів. Рецепт дійсно дуже простий, а м’ясо виходить неймовірно ніжним, соковитим, просто тане в роті. Цей рецепт підійде і для приготування м’яса в домашніх умовах. Величезний плюс цього рецепта в тому, що для маринування м’яса не потрібно готувати його завчасно і залишати постояти в холодильнику добу. М’ясо просто чудово встигає промаринуватись і за годину в холодильнику і одразу ж можна починати смажити.

Оцінка: «СМАЧНО» 😉

Інгредієнти:

  1. Куряче філе – 1 кг.
  2. Печериці – 200 г.
  3. Соєвий соус – 20 г.
  4. Бальзамічний оцет – 10 г.
  5. Олія – 80 г.
  6. Сіль, перець, приправи для курки.

 

Куряче миємо і сушимо. Далі нарізаємо шматочками приблизно в 3 см. Гриби гарно миємо. В глибоку миску викладаємо м’ясо, додаємо приправу для курки, сіль та перець на ваш смак. Далі додаємо бальзамічний оцет, соєвий соус та олію. Гарно все перемішуємо.

DSC_4565

 

 

 

 

 

 

Наступним кроком в миску викладаємо гриби та обережно перемішуємо, щоб вони також покрилися маринадом.

DSC_4567

 

 

 

 

 

 

Накриваємо все кришкою і залишаємо постояти в холодильнику десь близько години. Замариноване м’ясо нанизуємо на шампура, чергуючи шматочки м’яса з грибочками.

DSC_4573

 

 

 

 

 

Підсмажуємо м’ясо на мангалі, періодично перевертаючи і поливаючи маринадом. Готуємо до золотистої скоринки. Готові шашлики подаємо до столу і насолоджуємось 😉

DSC_4593

 

 

 

 

 

Якщо ви хочете приготувати цей смачний шашлик в домашніх умовах, то для цього рекомендую використовувати дерев’яні шпажки. Але перед нанизуванням на них м’яса, раджу шпажки гарно змочити водою, щоб вони під час приготування в печі не згоріли. Готувати м’ясо на шпажках потрібно в печі, виклавши їх на деко. Температура для приготування 180 градусів, час приготування – близько 30 хвилин (до золотистої скоринки).

DSC_4597

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.