Дуже цікавий рецепт приготування курячого м’яса. На смак страва виходить дійсно дуже оригінальною та смачною. М’ясо має дуже ніжну текстуру з солодкуватим присмаком хурми. Дуже рекомендую.
Інгредієнти:
1. Куряче філе – 1 кг.
2. Хурма — 2 шт.
3. Сіль, перець, приправа до курки.
4. Вершки – 200 г.
5. Цибуля – 1 шт.
6. Волоські горіхи – 100 г.
7. Соєвий соус – 60 г.
8. Олія.
М’ясо миємо і нарізаємо смужками. Солимо, перчимо, додаємо приправу до курки. Цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо до курки.
Далі додаємо соєвий соус, все гарно перемішуємо і даємо постояти в холодильнику пів годинки.
Розігріваємо пательню змащену олією і підсмажуємо курку з цибулею на великому вогні періодично помішуючи до золотистої скоринки. Далі зменшуємо вогонь до мінімуму і накриваємо пательню кришкою. Даємо потушкуватись хвилин 10. В цей час швиденько миємо хурму, очищаємо її від шкірки та за необхідності від кісточок. Нарізаємо кубиками. Волоський горіх подрібнюємо. Додаємо до курки хурму та горіхи, заливаємо все вершками, перемішуємо і даємо потушкуватись ще хвилин 10.
Після чого вимикаємо вогонь. Страва готова можна подавати до столу.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))