Курка з хурмою та горішками

DSC_8075Дуже цікавий рецепт приготування курячого м’яса. На смак страва виходить дійсно дуже оригінальною та смачною. М’ясо має дуже ніжну текстуру з солодкуватим присмаком хурми. Дуже рекомендую.

Інгредієнти:

1. Куряче філе – 1 кг.
2. Хурма — 2 шт.
3. Сіль, перець, приправа до курки.
4. Вершки – 200 г.
5. Цибуля – 1 шт.
6. Волоські горіхи – 100 г.
7. Соєвий соус – 60 г.
8. Олія.
М’ясо миємо і нарізаємо смужками. Солимо, перчимо, додаємо приправу до курки. Цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо до курки.

DSC_8073

 

 

 

 

 

Далі додаємо соєвий соус, все гарно перемішуємо і даємо постояти в холодильнику пів годинки.
Розігріваємо пательню змащену олією і підсмажуємо курку з цибулею на великому вогні періодично помішуючи до золотистої скоринки. Далі зменшуємо вогонь до мінімуму і накриваємо пательню кришкою. Даємо потушкуватись хвилин 10. В цей час швиденько миємо хурму, очищаємо її від шкірки та за необхідності від кісточок. Нарізаємо кубиками. Волоський горіх подрібнюємо. Додаємо до курки хурму та горіхи, заливаємо все вершками, перемішуємо і даємо потушкуватись ще хвилин 10.

DSC_8074

 

 

 

 

 

Після чого вимикаємо вогонь. Страва готова можна подавати до столу.

DSC_8078

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.