Ця страва відома всім і кожному. Дійсно смачна, ситна і мабуть одна з найулюбленіших страв з дитинства 😉
Інгредієнти:
1. Картопля – 5 шт.
2. Яйце – 1 шт.
3. Борошно – 150 г.
4. Капуста.
5. Морква – 1 шт.
6. Цибуля – 1 шт.
7. Томатний соус.
8. Цукор.
9. Сіль, перець, приправи.
10. Молоко.
Картоплю очищаємо та відварюємо о готовності.
Даємо охолонути, після чого додаємо трохи молока та розминаємо в пюре.
Капусту шинкуємо. Цибулю і моркву очищаємо, цибулю нарізаємо, а моркву натираємо на терку. Підсмажуємо цибулю на пательні до прозорості, потім додаємо моркву і даємо трошки потушкуватись, після чого додаємо капусту, томатний соус, солимо та додаємо цукру за смаком. Гарно все перемішуємо і тушкуємо до готовності.
В картопляне пюре додаємо яйце, сіль, борошно, гарно вимішуємо тісто. Беремо потроху картопляної маси, в центр кладемо тушковану капусту і гарно зліплюємо. Підсмажуємо на пательні з обох боків до золотистої скоринки.
Найкраще зрази смакують у теплому вигляді зі сметанкою.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))