Ця страва точно сподобається любителям східної кухні. В ній просто чудово поєднується солодкий присмак карамелізованої цибулі з пікантним соєвим соусом. Просто неймовірне поєднання підсмаженого бекону з овочами та оригінальним соусом.
Інгредієнти:
1. Бекон – 200 г.
2. Цибуля – 1 шт.
3. Морква – 1 шт.
4. Болгарський перець – 1 шт.
5. Білокачанна капуста – 200 г.
6. Соєвий соус.
7. Сіль та цукор.
Для початку очищаємо цибулю та нарізаємо її шматочками. Вкидаємо її в розігрітий сотейник з олією.
Даємо трохи потушкуватись на маленькому вогні, після чого додаємо трошки солі і близько двох столових ложок цукру. Гарно все перемішуємо і даємо потушкуватись до прозорості та м’якості цибулі. Бекон нарізаємо дуже тоненькими скибками.
Щоб це було робити зручніше раджу використовувати саме заморожений бекон, його легше нарізати. Скибки бекону вкидаємо до цибулі і даємо підсмажитись хвилин 10-15. В цей час миємо, очищаємо та нарізаємо тоненькими смужками моркву та болгарський перець. Капусту шинкуємо. Вкидаємо овочі до сотейника, перемішуємо.
Додаємо сіль за смаком, за бажанням та особистим смаком можна додати ще цукру. Все це заливаємо соєвим соусом. Багато не лийте, бо буде занадто гострим, краще доливати потроху та куштувати.
Всі інгредієнти додані, а отже ми все гарно перемішуємо, накриваємо кришкою і даємо потушкуватись на маленькому вогні хвилин 20, до готовності всіх овочів. Одразу ж подаємо до столу і вживаємо обов’язково в гарячому вигляді.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))