А для сімейного сніданку у сонячний недільний день, кращої страви ніж бананові млинці годі і шукати. А як же ж чудово вони смакують зі свіжою сметанкою та домашнім полуничним варенням. Все слинки вже побігли, так що бігом готувати 😉
Інгредієнти:
1. Кефір – 0,5 л.
2. Яйця — 2шт.
3. Сіль – дрібка.
4. Цукор – 100 г.
5. Банани — 2шт.
6. Ванілін – дрібка.
7. Борошно – близько 150 г.
В миску виливаємо кефір, вбиваємо сюди ж яйце. Далі додаємо цукор, сіль, ванілін, потерті на терку банани і все гарно збиваємо міксером.
Потім не припиняючи збивати починаємо додавати потроху борошна, поки не отримає тісто по консистенції як не дуже густа сметана.
Будьте обачні не перестарайтеся з борошном інакше вийде не смачно. Пательню розігріваємо з невеликою кількістю олії і за допомогою черпака наливаємо по центру тісто, формуючи один великий млинець круглої форми. Обсмажуємо так млинці з обох боків по пару хвилин, до золотистої скоринки.
Пильнуйте їх, бо смажаться млинці дуже швидко, тому щоб не підгоріли необхідно смажити їх на маленькому вогні та не відходити від них ні на мить.
Готові млинці подаємо до столу зі сметано, домашніми або збитими вершками, а також будь-яким варенням або джемом.
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))