Смачний та оригінальний варіант приготування курячого стейку. М’ясо виходить надзвичайно ароматним, ніжним та соковитим.
Інгредієнти:
1. Куряче філе – 1 кг.
2. Вершкове масло – 100 г.
3. Олія – 3 ст. л.
4. Сіль, перець, приправи.
5. Зелень.
М’ясо миємо, нарізаємо на стейки. Солимо, перчимо за смаком. Вершкове масло розтоплюємо, змішуємо з олією та дрібно нарізанною зеленню.
Заливаємо отриманим маринадом куряче філе, накриваємо і ставимо в холодильник на 2 години.
Далі можна підсмажувати на грилі або ж просто на розігрітій пательні до золотистої скоринки.
Головне не пересмажте м’ясо, інакше воно буде сухим, буквально кілька хвилин з кожного боку.
Подавати стеки найкраще зі свіжим овочевим салатом.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))