Легкі та неймовірно смачні бутербродики на сніданок для всієї родини. Особливо їх полюбляють дітлахи, але й дорослі не зможуть спокійно сидіти осторонь і не скуштувати цих ніжних бутербродів. Готувати їх раджу саме з булочками «малятко», з ними вони смакують найкраще. А чудове поєднання сиру та яйця надає цій страві дійсно ніжний та незрівнянний смак. Порадуйте своїх близьких смачненьким 😉
Оцінка: «СМАЧНО» 😉
Інгредієнти:
- Булочки «Малятко» — 1 уп.
- Твердий сир – 100 г.
- Яйця – 3 шт.
- Сіль.
Булочки розрізаємо навпіл. В серединці робимо невеличку ямку (але будьте обережні не зробіть наскрізну дірку).
Отриману м’якоть викладаємо в глибоку миску. Сюди ж вбиваємо яйця і за допомогою вінчика гарно збиваємо їх. Далі твердий сир натираємо на терку і також додаємо в миску, все гарно перемішуємо з дрібкою солі.
Розігріваємо пательню з невеликою кількістю олії. Викладаємо половинки булочок на пательню. В підготовлені ямки столовою ложкою обережно наливаємо яєчно-сирну суміш.
Намагайтесь наливати стільки, щоб суміш розтеклась трохи по поверхні булочки, але не витекла з-за її країв на пательню. На маленькому вогні підсмажуємо так булочки пару хвилин, чекаючи поки яєчна суміш зверху трохи схопиться. Після цього лопаткою обережно, але якомога швидше перевертаємо бутерброди на інший бік, щоб вони гарно підсмажились. Так смажимо ще пару хвилин і знімаємо їх з вогню. Вони повинні мати гарну золотисту скоринку. Зверху бутерброди можна прикрасити рубленою зеленню і подавати до сніданку.
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))