Закритий омлет з ковбасою та сиром

DSC_7452Ще один простий варіант сніданку для всієї родини. Просто, швидко та смачно, переконайтесь самі.

 

 

 

Інгредієнти:

1. Яйця – 4 шт.
2. Молоко.
3. Сіль та цукор.
4. Сир – 50 г.
5. Ковбаса – 50 г.
6. Зелень.

Готуємо омлет. Для цього, як мабуть знає кожний, в глибоку миску вбиваємо яйця, доливаємо трохи молока і збиваємо все в однорідну масу. Додаємо трохи солі та цукру за смаком. Яєчну масу виливаємо на підігріту пательню.

DSC_7448

 

 

 

 

 

Зверху викладаємо скибочки нарізаної ковбаси (в мене була лікарська),

DSC_7449

 

 

 

 

 

натертий на терку сир та дрібно порізану зелень.

DSC_7450

 

 

 

 

 

Даємо трохи підсмажитись, після чого обережно, за допомогою лопатки, підгортаємо один бік омлету та накриваємо ним інший, робимо свого роду «конвертик» для нашої начинки. Накриваємо пательню кришкою і даємо ще трошки посмажитись, хвилин 5. Після чого вимикаємо вогонь, розкладаємо омлет по тарілкам і насолоджуємось сніданком. 😉

DSC_7454

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.