Ще один рецепт смачної страви на кожен день. Яєчна локшина, на мій погляд, є більш смачною та корисною стравою ніж звичайні макарони. Плю вона чудово поєднується зі смаженим беконом та вершковим соусом.
Інгредієнти:
1. Яєчна локшина – 200 г.
2. Бекон – 100 г.
3. Морква – 1 шт.
4. Цибуля – 1 шт.
5. Цукор.
6. Сіль та приправи за смаком.
7. Вершки – 100 мл.
8. Болгарський перець — 1 шт.
9. Цвітна капуста — 100 г.
Локшину відварюємо в підсоленій киплячій воді до готовності, після чого зливаємо воду.
Поки локшина вариться, очищаємо цибулю, болгарський перець та моркву.
Заморожений бекон (бо так його легше нарізати) ріжемо тоненькими смужками і викладаємо на розігріту пательню. Підсмажуємо у власному соку до готовності.
Цибулю дрібно нарізаємо. Моркву та перець нарізаємо тоненькими невеличкими смужками і також викладаємо на пательню. Цвітну капусту розділяємо на суцвіття і викладаємо до решти овочей. Все це заливаємо вершками і даємо потушкуватися до готовності.
Далі сюди ж додаємо відварену локшину, обережно перемішуємо і буквально за 1-2 хвилини вимикаємо вогонь.
Подаємо до столу обов’язково у гарячому вигляді.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))