Вафельні корзинки з яєчно-сирним паштетом

DSC_7087Проста та дуже смачна закуска для святкового столу, яка потребує мінімум ваших фізичних та матеріальних затрат. Готується на основі яйця, плавленого сиру та зелені.

 

Інгредієнти:

1. Яйця – 5 шт.
2. Плавлений сир – 2 шт.
3. Зелена цибуля – 2 шт.
4. Сіль.
5. Майонез.
6. Кріп.
7. Вафельні корзинки.
Щоб спростити собі життя корзинки купуємо в будь-якому супермаркеті. Коштують вони копійки а користі від них для хазяйки просто маса.
Коли корзинки в нас вже є, починаємо готувати яєчний паштет. Для цього яйця відварюємо до готовності.

DSC_7083

 

 

 

 

 

Охолоджуємо їх та натираємо на терку в глибоку миску. Сюди ж натираємо і плавлений сир. Зелену цибулю дрібно кришимо і також додаємо до паштету. Солимо за смаком, додаємо трохи майонезу і гарно все перемішуємо.

DSC_7084

 

 

 

 

 

За допомогою ложки наповнюємо корзинки отриманим паштетом і викладаємо їх на тарілку. Зверху присипаємо кропом. Вуаля наша закуска готова. 😉
Єдина порада: наповнювати корзинки необхідно безпосередньо перед подачею закуски на стіл і безпосереднім вживанням, інакше вони через деякий час починають розкисати і вже немає необхідного ефекту – чудового поєднання ніжної начинки із хрумкою вафельною корзинкою.

DSC_7087

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.