Тушкована картопля з реберцями

DSC_7128Проста та смачна страва на кожний день для дорослих та малих.

 

 

 

 

Інгредієнти:

1. Картопля – 1 кг.
2. Свинячі ребра – 0,5 кг.
3. Морква – 1 шт.
4. Цибуля – 1 шт.
5. Помідори – 2 шт.
6. Сіль, перець, приправи.
Цибулю очищаємо і дрібно нарізаємо. В сотейнику розігріваємо олію і вкидаємо туди цибулю. Обсмажуємо на маленькому вогні до прозорості. Моркву очищаємо і натираємо на терку. Додаємо моркву до цибулі і також обсмажуємо.

DSC_7158

 

 

 

 

 

Ребра гарно миємо і нарізаємо на шматочки. Вкидаємо одразу ж до цибулі та моркви.

DSC_7114

 

 

 

 

 

Солимо, перчимо, додаємо приправи і залишаємо їх потушкуватись на маленькому вогні хвилин 20. В цей час очищаємо, миємо та нарізаємо на невеличкі шматочки картоплю. Коли ребра вже гарно притушились, додаємо до них картоплю, все перемішуємо.

DSC_7116

 

 

 

 

 

Помідори натираємо на терку без шкірки і також додаємо в сотейник. За необхідності досолюємо картоплю за смаком, накриваємо кришкою і даємо потушкуватись до готовності картоплі (м’якості). Після чого вимикаємо вогонь і можемо насолоджуватись смачною тушкованою картопелькою.

DSC_7130

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.