Смажена мойва

DSC_3136Смажена мойва чудово пасує до пива, або картопляного гарніру. Готується швидко та легко, а смакує дуже добре.

 

 

 

Оцінка цієї страви «СМАЧНО»  😉

 

Інгредієнти:

  1. Мойва – 1 кг.
  2. Сіль за смаком.
  3. Борошно.

 

Мойву ретельно миємо та очищаємо від нутрощів.

DSC_3122

 

 

 

 

 

Для цього обережно розрізаємо животик ножем і ним же вичищаємо все зайве.

DSC_3123

 

 

 

 

 

За бажанням можна голову також відрізати, але в нашій сім’ї люблять їсти мойву з головами, тому я особисто не відрізаю 😉

Далі солимо трохи рибку за смаком. Розігріваємо пательню, змащену олією. Мойву обвалюємо в борошні і смажимо до золотистої скоринки з обох боків на середньому вогні. Готується вона дуже швидко, тому будьте уважні не перетримайте.

DSC_3129

 

 

 

 

 

Готову мойву складаємо на паперовий рушник, щоб збіг зайвий жир і потім подаємо до столу як закуску до пива, або просто їмо з картопляним гарніром на вечерю.

DSC_3130

 

Смачного 😉

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.