Салат з пекінською капустою та крабовими паличками

PicsArt_1419160488861Цей салатик служить чудовою більш легкою для шлунку версією знайомого всім салату з крабовими паличками. На відміну від останнього він не створює важкості у шлунку, а тому смакує, на мою думку, набагато краще.

 

Інгредієнти (на велику компанію):

  1. Пекінська капуста – половинка великої або ціла маленька.
  2. Крабові палички – 500 г.
  3. Кукурудза консервована – 350 г.
  4. Яйця – 5 шт.
  5. Зелена цибуля – на ваш смак.
  6. Огірок – 4 шт. (середнього розміру).
  7. Майонез для заправки.
  8. Сіль за смаком.

 

Для початку яйця відварюємо о готовності.

В цей час нарізаємо дрібно капусту.

20141221_115847

 

 

 

 

 

Додаємо до неї дрібно нарізану цибулю, огірки, крабові палички та яйця. Відкриваємо консервовану кукурудзу і висипаємо до решти інгредієнтів.

20141221_120438

 

 

 

 

 

 

20141221_121546

 

 

 

 

 

Все ретельно перемішуємо. Заправляємо майонезом та сіллю за смаком.

Подаємо до столу з м’ясом та гарніром на ваш смак.

Це швидко, смачно та легко)

20141221_125009

 

Смачного)))

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви, разом ми досягнемо найкращого результату)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.