Смачна, легка та оригінальна закуска як для літнього пікніка так і для домашнього маленького свята. Готується з лавашу та бринзи. Плюс її полягає в тому, що можна готувати як на природі, на відкритому вогні так і вдома, підсмажуючи трохи на пательні. І так і так виходить смачно. Я зазвичай готую цю закуску в домашніх умовах. А цього разу вирішила підсмажити вже на вогні, вийшло дуже прикольно. Рекомендую всім.
Оцінка: «СМАЧНО» 😉
Інгредієнти:
- Лаваш – 2 упаковки.
- Сир «Бринза» — 300 г.
- Свіжі огірки – 3 шт.
- Кріп.
- Соус «Тартар».
Спочатку готуємо начинку. Для цього бринзу або натираємо на дрібну терку, або ж перетворюємо на пасту в блендері. Далі додаємо до бринзи дуже дрібно накришений огірок. Його потрібно саме накришити, а не натерти на терку, тільки тоді він відчуватиметься на смак і надаватиме страві чудового ніжного смаку. Далі до бринзи додаємо дрібно порізаний кріп і в останню чергу трохи соусу «тартар» для того, щоб наша начинка краще трималася купи. Все гарно перемішуємо. Кожний лист лаваша розрізаємо на дві частини. В центр кожної частинки викладаємо начинку.
За допомогою ножа розмазуємо начинку по поверхні лавашу і згортаємо його в тугий рулетик.
Готові рулетки викладаємо на барбекю чи решітку
і підсмажуємо буквально пару хвилин на вогні з кожного боку. Подаємо і куштуємо обов’язково в гарячому (або хоча б теплому) вигляді.
Так само лаваші можна підсмажити і на пательні.
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))