Перлова каша по-флотські

DSC_4550Смачна страва на кожний день. Готується з простої перлової крупи з додавання м’ясного фаршу та свіжої зелені. Виходить дуже смачно та ситно. Рекомендую спробувати. З простої перлової каші виходить дійсно оригінальна та вишукана справа.

 

Оцінка: «СМАЧНО» ;-)

 

Інгредієнти:

  1. Перлова крупа – 300 г.
  2. М’ясний фарш (в мене зі свинини) – 200 г.
  3. Морква – 1 шт.
  4. Зелена цибуля.
  5. Сіль.
  6. Кріп.
  7. Олія.
  8. Томатний соус.

 

Перлову крупу необхідно на ніч залити водою у сотейнику, щоб вона трохи розм’якла. Далі ставимо на маленький вогонь сотейник і доводимо до кипіння кашу. Після чого прикручуємо вогонь до мінімуму, солимо за смаком, додаємо трохи олії, гарно перемішуємо. Варимо на маленькому вогні до готовності (до м’якості).

DSC_4546

 

 

 

 

 

Поки каша вариться готуємо м’ясо. Можна взяти будь-яке, в мене була свинина. Перекручуємо м’ясо на фарш за допомогою м’ясорубки. Викладаємо фарш на розігріту пательню, змащену олією і підсмажуємо на маленькому вогні. Моркву очищаємо та натираємо на терку. Додаємо її до м’яса, солимо та перчимо за смаком, додаємо інші приправи за бажанням, кілька столових ложок томатної пасти. Все гарно перемішуємо і тушкуємо до готовності м’яса.

DSC_4547

 

 

 

 

 

 

Коли і каша і м’ясо вже готові. М’ясо перекладаємо з пательні в сотейник до перловки, сюди ж дрібно кришимо зелену цибулю та кріп, гарно перемішуємо та даємо потомитися на маленькому вогні ще 5 хвилин.

DSC_4548

 

 

 

 

 

 

Після чого вимикаємо вогонь і подаємо кашу до столу.

DSC_4551

 

Смачного ;-)  Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>