Картопля запечена в рукаві

DSC_9098Якщо ви хочете отримати ніжну, ароматну та соковиту запечену картоплю, то цей рецепт саме для вас.

А якщо картоплю запекти зі шматочками домашньої ковбаски чи буженини то взагалі пальчики оближеш.

 

Інгредієнти:

 

  1. Картопля – 5-6 штук.
  2. Сіль, перець, італійські трави.
  3. Оливкова олія.
  4. Домашня ковбаса, буженина.

 

Картоплю очищаємо, миємо та нарізаємо на шматочки. Далі солимо, перчимо, додаємо італійські страви та збризкуємо оливковою олією. Все гарно перемішуємо.

DSC_9094

 

 

 

 

 

Ковбасу та\або буженини нарізаємо шматочками та перемішуємо з картоплею. В рукав для запікання скидаємо картоплю та м’ясо та ставимо в духовку.

DSC_9095

 

 

 

 

 

Випікаємо 20-30 хвилин, до готовності. І одразу ж подаємо на стіл в гарячому вигляді.

DSC_9096

Смачного ;-)

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>