В нашій родині всі дуже люблять індичку, тому готуємо її часто і намагаємось щоразу спробувати новий рецепт приготування. Цього разу пропоную вам тушковану індичку під апетитним сметанно-гірчичним соусом.
Інгредієнти:
1. Індичка – 1 кг.
2. Сметана – 150 г.
3. Гірчиця – 1 ч.л.
4. Морква – 1 шт.
5. Цибуля – 1 шт.
6. Сіль, перець, приправи.
7. Борошно. – 1-2 ст.л.
Індичку миємо та нарізаємо на шматочки. Цибулю дрібно кришимо та підсмажуємо на розігрітій пательні, змащеній олією, потім додаємо до неї натерту на терку моркву, тушкуємо все разом 5-10 хвилин. Додаємо нарізане м’ясо, даємо трохи підсмажитись.
Далі додаємо сюди ж сметану, гірчицю, солимо, перчимо, додаємо приправи за смаком та трохи борошна, щоби наш соус був трошки густим і більш апетитним. Все гарно перемішуємо накриваємо кришкою та даємо потушкуватись на маленькому вогні 30-40 хвилин о готовності (м’якості ) м’яса.
Подаємо з будь-яким гарніром чи салатом на ваш смак.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))