Картопля запечена в рукаві

DSC_9098Якщо ви хочете отримати ніжну, ароматну та соковиту запечену картоплю, то цей рецепт саме для вас.

А якщо картоплю запекти зі шматочками домашньої ковбаски чи буженини то взагалі пальчики оближеш.

 

Інгредієнти:

 

  1. Картопля – 5-6 штук.
  2. Сіль, перець, італійські трави.
  3. Оливкова олія.
  4. Домашня ковбаса, буженина.

 

Картоплю очищаємо, миємо та нарізаємо на шматочки. Далі солимо, перчимо, додаємо італійські страви та збризкуємо оливковою олією. Все гарно перемішуємо.

DSC_9094

 

 

 

 

 

Ковбасу та\або буженини нарізаємо шматочками та перемішуємо з картоплею. В рукав для запікання скидаємо картоплю та м’ясо та ставимо в духовку.

DSC_9095

 

 

 

 

 

Випікаємо 20-30 хвилин, до готовності. І одразу ж подаємо на стіл в гарячому вигляді.

DSC_9096

Смачного 😉

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.