Якщо ви хочете отримати ніжну, ароматну та соковиту запечену картоплю, то цей рецепт саме для вас.
А якщо картоплю запекти зі шматочками домашньої ковбаски чи буженини то взагалі пальчики оближеш.
Інгредієнти:
- Картопля – 5-6 штук.
- Сіль, перець, італійські трави.
- Оливкова олія.
- Домашня ковбаса, буженина.
Картоплю очищаємо, миємо та нарізаємо на шматочки. Далі солимо, перчимо, додаємо італійські страви та збризкуємо оливковою олією. Все гарно перемішуємо.
Ковбасу та\або буженини нарізаємо шматочками та перемішуємо з картоплею. В рукав для запікання скидаємо картоплю та м’ясо та ставимо в духовку.
Випікаємо 20-30 хвилин, до готовності. І одразу ж подаємо на стіл в гарячому вигляді.
Смачного 😉
Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))