Індичка під сметанно-гірчичним соусом

DSC_8736В нашій родині всі дуже люблять індичку, тому готуємо її часто і намагаємось щоразу спробувати новий рецепт приготування. Цього разу пропоную вам тушковану індичку під апетитним сметанно-гірчичним соусом.

Інгредієнти:

1. Індичка – 1 кг.
2. Сметана – 150 г.
3. Гірчиця – 1 ч.л.
4. Морква – 1 шт.
5. Цибуля – 1 шт.
6. Сіль, перець, приправи.
7. Борошно. – 1-2 ст.л.

Індичку миємо та нарізаємо на шматочки. Цибулю дрібно кришимо та підсмажуємо на розігрітій пательні, змащеній олією, потім додаємо до неї натерту на терку моркву, тушкуємо все разом 5-10 хвилин. Додаємо нарізане м’ясо, даємо трохи підсмажитись.

DSC_8720

 

 

 

 

 

Далі додаємо сюди ж сметану, гірчицю, солимо, перчимо, додаємо приправи за смаком та трохи борошна, щоби наш соус був трошки густим і більш апетитним. Все гарно перемішуємо накриваємо кришкою та даємо потушкуватись на маленькому вогні 30-40 хвилин о готовності (м’якості ) м’яса.

DSC_8721

 

 

 

 

 

Подаємо з будь-яким гарніром чи салатом на ваш смак.

DSC_8738

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.