Дуже смачний та оригінальний рецепт приготування індичого м’яса. Смачно, корисно і швидко. М’ясо виходить дуже ніжним та апетитним.
Інгредієнти:
1. Філе індички – 500 г.
2. Вершки – 250 мл.
3. Гірчиця – 1 ч.л.
4. Часник – 3 зубчика.
5. твердий сир – 200 г.
6. Сіль, перець, приправи.
7. Кріп.
Філе гарно миємо, солимо, перчимо за смаком, натираємо приправами на ваш смак.
Далі обсмажуємо шматочки філе на розігрітій пательні з усіх боків до легкового золотистого кольору.
Поки філе обсмажується готуємо соус. Для цього в мисочку вливаємо вершки, додаємо гірчицю, трохи солі, перцю, приправ за смаком, дрібно накришений кріп. Гарно все перемішуємо.
В форму для випікання викладаємо обсмажене філе, зверху поливаємо соусом.
Сир натираємо на терку і посипаємо зверху філе.
Відправляємо в розігріту духовку і запікаємо хвилин 20 при 180 градусах, до золотистої скоринки.
Подаємо на стіл в гарячому вигляді з салатом зі свіжих овочів.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))