Мясо індички під вершково-сирним соусом

DSC_7376Дуже смачний та оригінальний рецепт приготування індичого м’яса. Смачно, корисно і швидко. М’ясо виходить дуже ніжним та апетитним.

 

 

 

Інгредієнти:

1. Філе індички – 500 г.
2. Вершки – 250 мл.
3. Гірчиця – 1 ч.л.
4. Часник – 3 зубчика.
5. твердий сир – 200 г.
6. Сіль, перець, приправи.
7. Кріп.

Філе гарно миємо, солимо, перчимо за смаком, натираємо приправами на ваш смак.

DSC_7370

 

 

 

 

 

Далі обсмажуємо шматочки філе на розігрітій пательні з усіх боків до легкового золотистого кольору.

DSC_7371

 

 

 

 

 

Поки філе обсмажується готуємо соус. Для цього в мисочку вливаємо вершки, додаємо гірчицю, трохи солі, перцю, приправ за смаком, дрібно накришений кріп. Гарно все перемішуємо.

DSC_7373

 

 

 

 

 

В форму для випікання викладаємо обсмажене філе, зверху поливаємо соусом.

DSC_7374

 

 

 

 

 

Сир натираємо на терку і посипаємо зверху філе.

DSC_7375

 

 

 

 

 

Відправляємо в розігріту духовку і запікаємо хвилин 20 при 180 градусах, до золотистої скоринки.

DSC_7380

 

 

 

 

 

Подаємо на стіл в гарячому вигляді з салатом зі свіжих овочів.

DSC_7376

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.