Якщо вам набридли одноманітні страви з курячого філе, то ці невеличкі «млинчики» з цибулі та м’яса обов’язково прийдуться вам до смаку та урізноманітнять ваш щоденний раціон.
Вам буде необхідно:
- Куряче філе – 1 кг.
- Цибуля – 4 шт. (середнього розміру). Для тих хто любить більш гострий та насичений смак можна взяти трохи більше цибульки.
- Борошно. Точної кількості не скажу додавала по мірі необхідності.
- Майонез. Теж додавала потроху та дивилась по консистенції.
- Гірчиця – 1 ч.л.
- Сіль та перець (за вашим смаком).
- Яйце – 1-2 шт. Залежно від густини суміші.
Куряче філе миємо та нарізаємо зовсім дрібненькими шматочками. Цей процес звичайно трудомісткий та довгий але воно того варто.
Так само чистимо та дрібно нарізаємо цибульку. Складаємо в глибоку миску нарізане філе та цибулю, додаємо сіль та перець за смаком, гірчицю, яйця, заправляємо майонезом (чим більше майонезу тим соковитішими та ніжнішими вийдуть цибульники). В останню чергу додаємо борошно, його необхідно стільки, щоб суміш вийшла середньої густини і цибульники було зручно та легко смажити на пательні. Всю суміш ретельно перемішуємо.
За допомогою столової ложки викладаємо наші цибульники на розігріту пательню, змащену олією, формуючи при цьому невеличкі млинчики. Смажемо їх на середньому вогні з обох боків до готовності.
Подаємо цибуляники до столу в гарячому вигляді разом з будь-яким гарніром, але з картоплею вони смакують найкраще.
Смачного)))
Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви, разом ми досягнемо найкращого результату)))