Якщо до вас мають прийти гості і ви не знаєте, щоб таке приготувати для закуски, щоб було швидко, але при цьому смачно та красиво, тоді ці тарталетки стануть вам у нагоді.
Нічого надзвичайного в них немає, але їх зручно їсти і виглядають вони просто супер апетитно, тому ваші гості будуть точно задоволені.
Вазочки для цієї закуски можна звичайно спекти самим, але якщо ви дійсно бажаєте щоб все було легко та швидко, то магазинні нічим не гірші. Я завжди купую вже готові, тільки дивіться, щоб вони були обов’язково їстівними.
Інгредієнти:
- Вазочки – 10 шт.
- Яйця – 3-4 шт.
- Свіжий огірок – 3 шт.
- Консервована кукурудза – 1 б.
- Крабові палички – 1 упаковка (невелика).
- Креветки очищені – 100 г.
- Цибуля – 1 шт. (невелика).
- Твердий сир – 100 г.
- Майонез.
- Гірчиця (за бажанням).
- Маслини для прикраси.
Яйця ми відварюємо до готовності. Після чого даємо їм охолонути та очищаємо від шкарлупи.
Цибулю очищаємо, дрібно нарізаємо та ошпарюємо кип’ятком для більш м’якого смаку.
Огірок чистим від шкірки та нарізаємо дрібними кубиками в глибоку миску.
Сюди ж нарізаємо маленькими кубиками яйця, сир та крабові палички.
Потім додаємо цибулю, кукурудзу та м’ясо креветок.
Все заправляємо майонезом та ретельно перемішуємо. За бажанням можна додати декілька крапельок гірчиця для пікантності.
Отриманий салат викладаємо в вазочки та зверху прикрашаємо маслинами. Це робити раджу вам безпосередньо перед подачею на стіл, адже від вологого середовища вазочки з тіста почнуть мокнути та розпадатися. Тому їх одразу ж треба їсти, тоді хрумкі вазочки будуть чудово доповнювати ніжну начинку тарталеток.
Смачного)))
Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))