Лаваш з сиром та крабовими паличками

DSC_1333Пропоную ще один варіант смачної та дуже простої закуски, яка підійде як до святкового столу так і для звичайних сімейних посиденьок.

Готується закуска на основі лавашу з додаванням смачного сиру та крабових паличок. Вона є досить легкою для шлунку і розлітається на «ура». За бажанням в цю закуску можна додати ще інші інгредієнти, такі як кукурудзу, листя салату, помідори та інше.

Тому я просто не може не поставити їй оцінку «СМАЧНО» ;-)

Інгредієнти: 

  1. Лаваш – 2 упаковки.
  2. Свіжі огірки – 2 шт.
  3. Крабові палички – 300 г.
  4. Сир «Філадельфія».

DSC_1314

 

 

 

 

 

Огірки очищаємо від шкірки та нарізаємо тоненькими скибками. Так само нарізаємо крабові палички.

DSC_1326

 

 

 

 

 

Лаваш можна брати будь-який, як круглий так і прямокутний, в мене був прямокутний. Його розстеляємо на дощечці. Змазуємо сиром «Філадельфія». Сир можна або купити в магазині або для економії приготувати самому в домашніх умовах. Рецепт приготування знайдете перейшовши сюди. Він звичайно виходить не такий як магазинний, але все одно смачний і для таких закусок підходить дуже добре. В мене до речі був саме домашній сир.

Зверху на сир, посередині лавашу викладаємо крабові палички та огірок.

DSC_1327

 

 

 

 

 

Після чого скручуємо лаваш в тугу трубочку, край закріпляємо невеличкою кількістю сиру.

DSC_1329

 

 

 

 

 

За допомогою гострого ножа навскоси нарізаємо лаваш на невеликі шматочки.

DSC_1330

 

 

 

 

 

DSC_1332

 

 

 

 

 

Їх викладаємо на тарілку, застелену листям салату та подаємо до столу. Цю закуску зберігати потрібно накритою харчовою плівкою, щоб лаваш не підсихав та не кришився.

Я вирішила по-експерементувати зі смаком і одну партію лавашу вирішила трохи підсмажити на пательні з обох боків, до того як нарізати на шматки.

DSC_1346

 

 

 

 

 

В принципі вийшло смачно, але все таки на мою думку краще цього не робити. Лаваш дійсно стає смачнішим більш хрумким, але в цей же час начинка, а особливо сир, під дією високих температур трохи плавиться, через що втрачає свій смак і закуска стає ніякою. Тому моя порада не видумувати велосипед і подавати закуску в так би мовити «сирому вигляді», без жодних нагрівань та відігрівань.

DSC_1343

 

Смачного ;-)

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>