Фарширований багет

DSC_8221Дуже смачна та ситна закуска на швидкоруч. Особливо чудово смакує як закуска до пива.

Інгредієнти:

1. Багет – 1 шт.
2. Шинка або ковбаса – 100 г.
3. Яйця – 2 шт.
4. Зелена цибуля.
5. Твердий сир – 100 г.
6. Соус «Тартар» (за бажанням).

З центру багету обережно вирізаємо серединку. М’якоть розкришуємо в глибоку миску, сюди ж додаємо яйця, дрібно нарізану цибулю, шматочки ковбаси або шинки та натертий на терку сир. За бажанням можна додати трохи соусу «Тартар».

DSC_8208

 

 

 

 

 

Все гарно перемішуємо та отриманою начинкою наповнюємо багет.

DSC_8213

 

 

 

 

 

Ставимо в духовку на не дуже високу температуру близько 150 градусів буквально на 10 хвилин, щоб начинка приготувалась, але багет не встиг засохнути. Після чого одразу ж виймаємо багет з духовки, даємо трохи охолонути і нарізаємо шматочками.

DSC_8221

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.