Дуже смачна та ситна закуска на швидкоруч. Особливо чудово смакує як закуска до пива.
Інгредієнти:
1. Багет – 1 шт.
2. Шинка або ковбаса – 100 г.
3. Яйця – 2 шт.
4. Зелена цибуля.
5. Твердий сир – 100 г.
6. Соус «Тартар» (за бажанням).
З центру багету обережно вирізаємо серединку. М’якоть розкришуємо в глибоку миску, сюди ж додаємо яйця, дрібно нарізану цибулю, шматочки ковбаси або шинки та натертий на терку сир. За бажанням можна додати трохи соусу «Тартар».
Все гарно перемішуємо та отриманою начинкою наповнюємо багет.
Ставимо в духовку на не дуже високу температуру близько 150 градусів буквально на 10 хвилин, щоб начинка приготувалась, але багет не встиг засохнути. Після чого одразу ж виймаємо багет з духовки, даємо трохи охолонути і нарізаємо шматочками.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))