Яєчна локшина з беконом та овочами

DSC_7547Ще один рецепт смачної страви на кожен день. Яєчна локшина, на мій погляд, є більш смачною та корисною стравою ніж звичайні макарони. Плю вона чудово поєднується зі смаженим беконом та вершковим соусом.

 

 

Інгредієнти:

1. Яєчна локшина – 200 г.
2. Бекон – 100 г.
3. Морква – 1 шт.
4. Цибуля – 1 шт.
5. Цукор.
6. Сіль та приправи за смаком.
7. Вершки – 100 мл.

8. Болгарський перець — 1 шт.

9. Цвітна капуста — 100 г.

Локшину відварюємо в підсоленій киплячій воді до готовності, після чого зливаємо воду.

DSC_7544

 

 

 

 

 
Поки локшина вариться, очищаємо цибулю, болгарський перець та моркву.

Заморожений бекон (бо так його легше нарізати) ріжемо тоненькими смужками і викладаємо на розігріту пательню. Підсмажуємо у власному соку до готовності.

DSC_7545

 

 

 

 

 

Цибулю дрібно нарізаємо. Моркву та перець нарізаємо тоненькими невеличкими смужками і також викладаємо на пательню.  Цвітну капусту розділяємо на суцвіття і викладаємо до решти овочей. Все це заливаємо вершками і даємо потушкуватися до готовності.

DSC_7546

 

 

 

 

 

Далі сюди ж додаємо відварену локшину, обережно перемішуємо і буквально за 1-2 хвилини вимикаємо вогонь.

Подаємо до столу обов’язково у гарячому вигляді.

DSC_7547

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.