Що ж це за осінь без гарбузової каші. Тому сьогодні готуємо саме цю корисну, смачну та поживну страву для дорослих та дітей.
Інгредієнти:
1. Гарбуз – 400 г.
2. Рис – 300 г.
3. Молоко – 100 мл.
4. Сіль.
5. Цукор.
Гарбуз очищаємо від шкірки та нарізаємо шматочками. Відварюємо в киплячій воді до готовності (мякості).
В інший каструльці відварюємо до готовності рис. Далі беремо сотейник, викладаємо туди рис та відварений гарбуз, додаємо молоко, сіль та цукор за смаком, гарно перемішуємо і ставимо на маленький вогонь та даємо потушкуватися ще хвилин 10-15.
Після чого наша каша готова і її можна подавати до столу. Найкраще ця каша смакується зі стаканом теплого молока 😉
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))